Boetiek Techniek

Boetiek Techniek is een initiatief van TOFAM Oost-Vlaanderen vzw en Stad Gent. Met deze actie willen we, samen met onze partners, de mogelijkheden belichten die de metaal en technologische sector jongeren te bieden heeft. Er is een zeer divers en aantrekkelijk aanbod binnen de sector, waar elk talent zijn plaats kan vinden. Of het nu gaat om creativiteit, nauwkeurigheid, handigheid of ruimtelijk inzicht, voor elke vaardigheid zijn er tal van beroeps-en carrièremogelijkheden.

De sector biedt zeer veel verleidelijke carrièrekansen en gevarieerde jobs, voor iedereen met een passie voor techniek. Boetiek Techniek wil mee de toekomstige instroom aan gemotiveerde en bekwame werknemers verzekeren.

TOFAM staat voor het Tewerkstellings- en OpleidingsFonds Arbeiders Metaal. Dit is een initiatief van de werkgevers en vakbonden uit de sector. TOFAM werkt aan de afstemming van de arbeidsmarkt en het opleidingsaanbod aan de noden van de bedrijven uit de deelnemende sectoren: metaal, kunststoffen, machinebouw, elektronica en automotive. Stad Gent ondersteunt de actie Boetiek Techniek omwille van het belang van de sector voor de economische en sociale ontwikkeling van de regio. Eventidee coördineert en ontwerpt Boetiek Techniek tot een aantrekkelijk geheel voor jongeren.

Met al jouw vragen over Boetiek Techniek, zowel de wedstrijd als het event, kan je terecht op info@boetiektechniek.be.